Hvornår skal du tage den nyfødte indsats ud af autostolen?

Posted by

Du er en ny forælder, og du forsøger at gøre alting rigtigt. Men du er også udmattet, og det er din partner også. En af jer glemmer altid at tage den nyfødte indsats ud af autostolen. Her er, hvornår du skal gøre det. Dit barn skal køre i en autostol, der passer til dets størrelse, vægt og alder. Brug  autostol autostol-9-18kg   for at få vores anbefalinger til de bedste autostole til dig og dit barn.

 

Som nybagt forælder vil du gerne gøre alting rigtigt. Men du er også udmattet, og det er din partner også. En af jer glemmer altid at tage den nyfødte indsats ud af autostolen. Her er, hvornår du skal gøre det.

 

Nyfødte skal sidde i en autostol, der vender bagud i bilen 

 

Mange autostole leveres med en indsats til nyfødte, som hjælper med at holde dem godt og sikkert. Der er dog et tidspunkt, hvor du skal tage den nyfødte indsats ud af autostolen. I dette blogindlæg vil vi diskutere, hvornår dette tidspunkt er. Efterhånden som dit barn vokser, får det brug for mere plads til at bevæge sig rundt i autostolen. Når du er omkring 4 måneder gammel, kan du begynde at fjerne indsatsen fra autostolen. Sørg bare for at gøre det gradvist og fjerne et panel ad gangen. På den måde får dit barn mulighed for at vænne sig til den nye sædekonfiguration og sikre, at det stadig er komfortabelt og sikkert.

 

Hvis du har spørgsmål om autostolens sikkerhed for din nyfødte, skal du sørge for at konsultere din børnelæge eller en anden ekspert. når du er klar til at fjerne den nyfødte indsats fra autostolen, er der et par ting, du skal huske på. For det første skal du altid konsultere autostolens manual for at få specifikke instruktioner. Derefter skal du sørge for at gøre det gradvist, idet du fjerner et panel ad gangen. På den måde får dit barn mulighed for at vænne sig til den nye sædekonfiguration og sikre, at det stadig er behageligt og sikkert.

 

Du vil have, at din nyfødte skal have det godt, og du vil være sikker på, at han/hun er i sikkerhed. Autostolen er en fantastisk måde at gøre begge dele på, men kun hvis du bruger den korrekt. Indsatsen til nyfødte er kun beregnet til brug i de første par måneder. Derefter klarer din baby sig fint uden den.

 

De fleste autostole leveres med en justerbar base. 

 

Det er den, du skal bruge til at holde dit barn i sædet, indtil det er stort nok til at bruge sikkerhedsselen. Basen skal have den rigtige vinkel, så dit barns hoved ikke falder fremad. Hvis du er i tvivl, kan du se i den manual, der fulgte med autostolen.

Det vigtigste er følgende: Du bør kun bruge indsatsen til nyfødte i et par måneder, og derefter bør du fjerne den. Det giver dit barn mere plads til at vokse, og det vil være mere behageligt for barnet. Desuden vil det være en ting mindre for dig at bekymre dig om.