Find et stort udvalg af brugt babytøj og børnetøj hos littlerecycle

Posted by

Hos Littlerecycle.dk kan du finde et stort udvalg af babytøj og børnetøj fra kendte mærker som wheat, adidas, vrs, H&M, be kids og mange flere, du kan faktisk finde babytøj og børnetøj fra mere end 300 forskellige kendte mærker lige nu og der kommer flere til dagligt. Babytøj og børnetøj skal være noget super lækkert og behageligt børnetøj, som ikke er brugt af mange familier. Vi kender det nok alle sammen, børnene gror så hurtigt at man skal ud og købe nyt babytøj og børnetøj en gang om måneden enten er det blevet for lille eller også er det blevet meget slidt, og det kan tit være en dyr fornøjelse, derfor har vi valgt at lave Littlerecycle.dk hvor du kan sælge og købe brugt babytøj og børnetøj fra mærker som 4m, wheat, molo, vrs og mange andre. Vi har altid mere end 300 forskellige mærker på lager. Når du handler brugt babytøj og børnetøj, så kan du typisk købe tøjdele fra kendte mærker til under 20 kroner pr del, det kan du også hos os. Grunden til du kan få det til den store rabat er jo fordi det er brugt, men tøjet er ofte ikke brugt mere end et par få gange og fejler ingenting, du kan endda være heldig og finde noget babytøj og børnetøj hos os som aldrig har været brugt, men stadig købe det med en besparelse på helt op til 70% i forhold til butikspris.

 

 

Du kan faktisk forny hele dit barns garderobe for mindre end 500 kr ved at købe brugt babytøj og børnetøj hos littlerecycle.dk. Udover at du sparer mange penge ved at købe brugt børnetøj, så gør du også en stor forskel for dine børns fremtid, da en af de største miljø synder er verdens tøjproduktion. Her i Danmark har vi lidt af en “smid ud” kultur når noget er blevet brugt et par gange eller måske slet ikke brugt. Det vil vi gerne gøre op med hos Littlerecycle.dk og har derfor gjort det muligt at sælge brugt babytøj og børnetøj online hurtigt og nemt. Vidste du godt at der er blevet lavet nogle beregninger på hvor meget co2 der bliver udledt for hvert kilo tøj der bliver produceret og hvis du spørger os, er det meget skræmmende tal. Der bliver nemlig udledt omkring 15 kilo co2 for hvert kilo tøj der bliver produceret og hvis du ganger det op med hvor mange kilo tøj der bliver produceret årligt, så er det rigtig meget co2. Det kan vi som sagt gøre noget ved, ved at købe og sælge brugt babytøj og børnetøj her hos littlerecycle.

 

Du kan finde babytøj og børnetøj fra mange forskellige mærker og i mange størrelser, du kan faktisk finde babytøj og børnetøj til børn i alderen fra 0 – 14 år, så vi kan godt garantere dig at vi også har noget som passer dit barn. Når du handler brugt babytæj og børnetøj hos Littlerecycle.dk så handler du altid med fri fragt.

 

Se hele vores store udvalg af brugt babytøj og børnetøj her.