Giv din baby den bedste søvn

Posted by

Hvis du lige er blevet forælder til en lille baby, ved du helt sikkert også godt, hvor vigtig babyens søvn er. En baby bruger størstedelen af døgnet på at sove, og det er her, hvor han eller hun virkelig udvikler både sin hjerne og krop. Derfor er det også vigtigt, at din baby får nok søvn.

Desværre betyder det ikke, at alle babyer har nemt ved hverken at falde i søvn eller blive i søvnen. Det kan være årsag til stor frustration hos både babyen såvel som forældrene. Hvis din baby ikke sover godt, går det nemlig ikke kun udover babyen. Det går også udover dig og din søvn. Derfor er der al grund i verden til at finde en god søvnmetode. Det kan en slyngevugge fra Zleepii hjælpe med.

Om slyngevuggen

Som navnet også afslører, er en slyngevugge en form for vugge, der består af en slynge. Slyngen omslutter babyen på en behagelig måde, der minder om samme omslutning, som babyen havde i livmoderen. Derfor finder mange babyer også ro i slyngevuggen.

Derudover har slyngevuggen den fordel, at du kan vugge den op og ned. I maven har babyen været vant til næsten konstant bevægelse. Derfor er det faktisk ligeså underligt for en baby at sove i stilstand, som det ville være for voksne, hvis de pludselig skulle sove, mens de bevægede sig.

Hvis din baby har svært ved at falde, eller blive i, søvn, kan en slyngevugge meget vel være den rette løsning for din familie.

Giv dig selv mere tid og overskud med vuggemotor

Som nævnt kan en slyngevugge vugges op og ned. Det kan du naturligvis selv vælge at gøre ved hjælp af armkræft. Det er dog formentlig en metode, som du hurtigt vil blive træt af. Din baby sover de fleste timer i døgnet, og det er immervæk lang tid at vugge en slyngevugge op og ned.

Heldigvis er der råd for sagen. Du kan nemlig købe en vuggemotor. Du kan koble slyngevuggen til vuggemotoren, så den vugger slyngen op og ned. På den måde får du både fri hænder og mere tid.

Det giver dig mulighed for at lave andre ting, mens din baby sover. Det kan for eksempel være, at du gerne vil slappe af, gøre rent eller noget helt tredje.

Derfor skal du vælge en slyngevugge fra Zleepii

Når du vælger en slyngevugge fra Zleepii, får du en bæredygtig vugge, der er fremstillet af 100% økologisk bomuld. Derfor skal du heller ikke være bekymret for, om materialet er usundt for din baby. Derudover kan du anvende vuggen fra din baby er nyfødt og indtil han eller hun vejer 25 kg. Hvis du har tvillinger, kan du også få en slyngevugge, der passer til dem.

Du har mulighed for at justere hastigheden på vuggemotoren, så tempoet passer til netop din babys præferencer. Derudover har motoren også en nonstop-funktion, så den kan køre, indtil du selv stopper den manuelt.