Planlæg den perfekte konfirmation – sådan gør du

Posted by

Konfirmationen er en vigtig dag i mange unges liv. Det er den første dag – som de kan huske – der virkelig handler om dem. Det er den første dag, som de har været med til at planlægge, hvor de skal klæde sig pænt på, og hvor de skal tage imod gæster og gaver. Det er en dag, som mange husker med gode minder, og en dag, der bliver lagt stort fokus på. Derfor er det også vigtigt for mange forældre at planlægge den perfekte dag. Føler du dig lidt på bar bund med, hvordan du skal bære dig ad med dette, så kan du læse med lige her og få nogle tips og tricks.

Vær ude i god tid

Mange gør konfirmationen til en langt mere stressende tid, end det behøver at være. Meget af det, der stresser, kan du planlægge dig fra, hvis du blot er ude i god tid. Derfor bør du involvere dit barn så tidligt som muligt og begynde at samle ideer og nå til konklusioner.

Særligt når det kommer til at finde et sted, hvor det skal holdes, er det en god ide at være ude i god tid – allerede så snart du kender datoen, giver det god mening at booke stedet, da de hurtigt ryger.

Bordkort

Til en konfirmation vælger langt de fleste – for ikke at sige alle – at benytte sig af bordkort. Og der er mange forskellige måder, hvorpå du kan lave lige netop dine bordkort. Derfor er der altså ikke nogen grund til at begrænse sig til det velkendte lille skilt på ét af glassene. Dette er en klassisk løsning, og det passer ind mange steder – det er dog ikke den eneste.

Du kan også vælge at sætte skiltet fast med en lille klemme, du kan binde det i en snor rundt om servietten, du kan lave en sommerfugl, der kan sættes fast på glasset – mulighederne er mange, og der er ingen grund til ikke at tænke ud af boksen.

Find de rette farver

Mange snakker i god tid om de farver, som de har valgt til deres konfirmation, og det er ofte utroligt vigtigt for den unge. Det er en af de ting, som de særligt gerne vil have indflydelse på. Derfor er det også vigtigt, at det er her, I får brugt en del tid – og at du lytter til den unge.