Vælg tøj fra Wheat, når dit barn skal have det bedste

Posted by

Vil du gerne have noget behageligt og funktionelt tøj til dit barn med et flot design? Så vil du helt klart elske kollektionerne fra Wheat. Det er et dansk børnetøjsmærke, der fremstiller tøj af høj kvalitet. Alt tøjet bliver lavet af naturlige og holdbare materialer. Ligesådan har brandet også en ansvarlig fremgangsmåde, når det kommer til tøjproduktion.

Hvis du derfor gerne vil have tøj til dit barn uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet, design eller bæredygtighed, er Wheat det rette valg.

Find alt tøj til dit barn

Wheat fremstiller al slags tøj til børn. Derfor finder du blandt andet følgende i deres kollektioner:

  • Bodyer
  • Trøjer
  • Bukser
  • Regntøj
  • Vinterjakker
  • Softshelljakker
  • Termotøj
  • Flyverdragter

Samt meget mere. Uanset hvad du er på udkig efter til din guldklump, vil du helt klart kunne finde det blandt Wheats store udvalg

Tøj, der lader dit barn bevæge sig frit

En af de vigtigste egenskaber ved børnetøj er bevægelsesfriheden. Det er nemlig alfa omega, at dit barn kan bevæge sig frit, når han eller hun har tøj på. Derfor har Wheat stort fokus på funktionaliteten, når de designer deres børnetøj. Det er vigtigt for dem, at tøjet ikke forhindrer dit barn i at løbe, lege og hoppe.

Behageligt tøj, som dit barn gerne vil have på

Wheat har også stort fokus på komforten, når de designer tøj til dit barn. Det er vigtigt, at tøjet føles rart at have på. Derfor må det ikke kradse, stramme eller på anden måde irritere dit barn.

Derfor anvender Wheat også kun naturlige materialer, der er skånsomme mod dit barns hud. Derfor er stort set alt tøjet fra Wheat også Oeko-Tex Standard 100 certificeret. Det er din garanti for, at tøjet ikke indeholder skadelige kemikalier.

Flotte designs, der er yndige at se på

Det er ingen hemmelighed, at de fleste forældre gerne vil se deres børn i noget flot og pænt tøj. Når du køber tøj fra Wheat, finder du derfor også udelukkende pæne farver og flotte mønstre. Wheat fokuserer på at fremstille lækkert børnetøj i rolige nuancer og minimalistiske designs. Derfor passer børnetøjet også godt til den generelle tøjstil i Skandinavien.

Tøj til alle børn

Blandt Wheats kollektioner finder du tøj til alle børn. Lige fra nyfødte babyer til skolebørn. Hvis du derfor forelsker dig i mærket, har du mulighed for at iklæde dine børn i tøjet i mange år.