3 helt basale ting til din baby

Posted by

Når du spændt afventer at få din nyfødte med hjem, kan det være, at du spørger dig selv: “Hvad for noget baby tilbehør, har du brug for de første uger hjemme?” Det simple svar er, at det ikke er specielt meget.

Naturligvis hvis du spørger en babyudstyrsbutik, får du måske det indtryk, at din baby har brug for alt muligt baby tilbehør. Nogle forældre ønsker sig alle de smarte babyprodukter, der kan gøre livet med den lille mere bekvemt. Men for dem, der ikke efterspørger det helt store, er det okay at holde sig til det basale. Det vil vi tage et kig på her.

1. Tøj

Selvom du måske gerne vil have et par søde outfits til at vise din lille baby frem, har din baby ikke brug for noget smart i de første par uger, så det er fint at holde sig til simpelt, almindeligt og budgetvenligt tøj.

Det er bedst ikke at købe for mange beklædningsgenstande til nyfødte, fordi din baby vokser fra dem lynhurtigt. Samtidig vil du skulle skifte tøj mange gange, da en nyfødts tøj meget hurtigt kan blive snavset.

Når du gennemfører disse køb, bør du overveje, hvor ofte I planlægger at vaske tøj.

De fleste læger anbefaler stadig, at nyfødte børn bærer hue i de første uger af deres liv, men hvis du bor i et varmt klima, kan du normalt undlade at tage hue på.

2. Mad

Der er mange forskellige muligheder, hvad angår baby mad.

Hvis I vælger at amme, er der ikke brug for meget mere end, hvad moren har i forvejen.

Hvis I derimod planlægger give modermælkserstatning, er det godt at drøfte mærker og typer af modermælkserstatning med din læge samt hvor meget modermælkserstatning du skal have på lager, når du får dit barn hjem.

Uanset hvordan du fodrer din baby, får du brug for en masse bøvseklude.

Planlægger I at give flaske, bør I sørge for, at der er adskillige ekstra flasker tilgængelige, da I i givet fald undgår at vaske dem om natten.

3. Bleer

Hvis du er splittet mellem at bruge stofbleer eller engangsbleer, så prøv at huske på, at i sidste ende har begge dele deres fordele og ulemper, og at det altid er det bedste valg at gøre det, der passer til din familie og din livsstil.

Der er selvfølgelig meget andet baby tilbehør, I muligvis ville kunne finde nyttigt, så se udvalget her og få endnu mere inspiration.