Får dit barn væske nok i løbet af dagen?

Posted by

Får dit barn væske nok i løbet af dagen?

 

Får din lille guldklump den optimale mængde væske i løbet af dagen? Hvis ikke, så er du på rette vej. På www.littlehappy.dk/drikkedunk finder du de fineste drikkedunke til de helt mindste, der med garanti vil sørge for at barnet får den rette mængde væske i løbet af dagen. En drikkedunk med et fint og iøjnefaldende design vil med garanti gøre drikkepausen en tand sjovere, og dermed give barnet en større lyst til at drikke i løbet af dagen.

 

Drikkedunke med sugerør er i den grad sjov at drikke af for forældrenes lille guldklump, da alle børn elsker at drikke af et sugerør, og dermed bliver vand pausen med garanti et hit for den lille. En drikkedunk med sugerør vil sørge for at barnet får den optimale mængde væske gennem dagen, da drikkedunken i den grad vil opfordre barnet til at drikke løbende.

 

 

Giv barnet den optimale mængde væske i løbet af dagen med en fin drikkedunk

 

En drikkedunk, der passer til dit barns behov vil med garanti sørge for at barnet får nok væske i løbet af dagen. Der findes et stort udvalg af forskellige drikkedunke med forskellige funktioner og unikke designs, dermed er det nemt at finde lige præcis den drikkedunk, der passer bedst til dit barns behov. Dermed er dette den drikkedunk, der vil sørge for at forældrenes lille guldklump vil få nok væske gennem dagen.

 

En drikkedunk, der er nem at anvende for barnet vil give barnet en større lyst til at bruge drikkedunken, dermed er det vigtigt at vælge en drikkedunk, der er nem at anvende, selv for de helt mindste. En drikkedunk med et design fyldt med farver og et skønt udtryk vil til hver en tid opfordre barnet til at drikke væske, og dermed sørge for, at den lille ikke bliver dehydreret i løbet af de lange og varme sommerdage.

 

  • En drikkedunk, der sørger for at barnet får nok væske i løbet af dagen har et fint design, der vil indbyde den lille til at drikke løbende

 

  • En drikkedunk med sugerør gør væskeindtaget til en fest for selv de helt mindste

 

  • En drikkedunk skal være nem at anvende for barnet, så væskeindtaget er let og hurtigt at tilgå for den lille

 

Den rette mængde væske for børn

 

Alle børn skal have mellem 1-1,5 liter væske i løbet af dagen. Hvis barnet ikke får den optimale mængde væske i løbet af dagen kan den lille risikere at dehydrere. Væsken har en central rolle blandt barnets forskellige funktioner i kroppen. Væsken spiller en vigtig rolle i forbindelse med forbrændingen. Udover dette har væsken en central rolle, når barnet sveder, og dermed skal have reguleret kropstemperaturen og af med noget af den resterende varme. En god drikkedunk, der passer til dit barns behov vil sørge for, at dit barn får nok væske i løbet af dagen.