Pop It – kendt fra Tiktok – fås nu som covers

Posted by

Det populære fidget-legetøj Pop It, som længe har kunnet købes i butikker landet over, fås nu også som mobilcover. Men hvad er Pop It? Og hvad er det godt for? Dét kan du læse om lige her. Den korte artikel tager dig gennem alt det, du skal vide, for at blive overbevist om at købe et Pop It cover.

Hvad er Pop It?

Pop It er et plastik- eller silikonelegetøj, der imiterer bobleplastik. Pop It cover kendt fra TikTok er nu tilgængeligt i Danmark, så du kan tage det sjove legetøj med dig hvor som helst.

Men er Pop It bare et legetøj? Pop It er godt for børn såvel som voksne. Mange finder det beroligende at have noget i hænderne, og følelsen af at poppe bobleplastik kan hjælpe mod stress eller urolighed. I og med Pop It er lavet af enten plastik eller silikone, kan boblerne ”poppes” igen og igen, og legetøjet kan hjælpe i lang tid.

I løbet af de sidste måneder er Pop It dukket op i selv de mindste dagligvarebutikker, og det er ikke uden grund.

Pop It for folk med opmærksomhedsforstyrrelser

Pop It er også godt for folk med opmærksomhedsforstyrrelser som ADHD eller autisme. At have noget i hænderne kan være en stor hjælp for mange med diagnose, og Pop It er et harmløst legetøj, der ikke laver nogen særlig høje lyde.

Men det er ikke kun folk med diagnose, der kan få gavn af det smarte legetøj. Studerende kan få gavn af det i forbindelse med eksamensstress eller -angst, og på en travl arbejdsplads kan det hjælpe dig med at falde ned i en hektisk hverdag.

Pop It som mobilcover

Pop It som mobilcover tillader dig at tage Pop It med hvor som helst, når som helst. Uanset hvornår du får brug for det, så vil Pop It være lige ved hånden.

Det er muligt at købe covers med Pop It på bl.a. www.panzerzcreen.dk og i mobilcoverbutikker. Coverne er som regel ikke voldsomt dyre, ikke sammenlignet med andre modeller, men det kan være en stor hjælp for dig, der ofte føler dig nervøs, overvældet eller ængstelig.

Brug Pop It som et beroligende hjælpemiddel, der ikke har noget at gøre med medicin, i din hverdag. I værste tilfælde vil det være et sjovt legetøj, du kan bruge tid på, uden at det har den helt store effekt i seriøse situationer.