Tre grunde til at spille 7 kabale med dit barn

Posted by

7 kabale er et af verdens mest populære og højtelskede kortspil. Det gamle kortspil er en afslappende aktivitet, der minder os om en simplere tid. Selvom kabaler adskiller fra andre kortspil ved, at man typisk spiller alene, så er det også rigtig hyggeligt og sjovt at spille sammen med andre. Det er fremragende underholdning, og så er det også nemt at lære. Faktisk kan mennesker i alle aldre lære at lægge en kabale, og der er især mange fordele ved at spille det i selskab med dit barn.

Nærværende underholdning

I de fleste andre kortspil er man modstandere, men når man lægger kabale, er man på samme side. Når kabalen går op, så deler man sejren. Det er dejlig måde at føle nærvær på, men det er også en god øvelse i samarbejde for dit barn. Det er også et fredeligt og afslappende kortspil, hvor hænder og hoved er beskæftiget. Det kan virke ganske afstressende, og det er oplagt at lægge en kabale, når dit barn har fået fri fra skole. Det tager kun få minutter, så man kan nemt indarbejde kabalen, som en sund pause i hverdagen.

God gymnastik for dit barns hjerne

Selvom det er et simpelt og nemt kortspil, så er det faktisk rigtig god hjernegymnastik. Det er ikke altid at kabalen går op, og dit barn bliver bedre til at holde overblik og bruge sin logiske sans. Man skal jo holde styr på rækkefølger, tal og tegn. Du træner også din koncentrationsevne, når du lægger kabale. Hvis man er uopmærksom i et øjeblik, så risikerer man, at kabalen ikke går op. Der kan altså komme noget produktivt ud af at lægge 7kabale sammen, og det kan endda gøre dit barn klogere og mere fokuseret. Ikke dårligt!

I kan spille overalt

Man kan nemt have et spil kort til 7 kabale eller andre spil med sig på farten, og derfor kan du og dit barn også lægge en kabale sammen, når I er på ferie eller weekendtur. Hvis I ikke er til de gammeldags kort, så er der også mulighed for at lægge kabaler online på sin telefon eller computer. Fordelen ved at spille online er, at man ikke behøver at huske det gamle sæt kort, når man skal ud ad døren. Her kan man lægge en 7 kabale helt gratis, så der er nærmest ikke en undskyldning for at lade være.