Hvilken sut skal man vælge?

Posted by

Som nybagt eller kommende forældre er der lige pludselig en helt ny verden der åbner sig, nye ting man skal lære og forholde sig til. Én ting er at blive forældre, en anden ting er det der kommer oveni.

I skal ikke kun forholde jer til den lille ny og hvordan I vil takle det, I skal lige pludselig også til at lære om alle de ting der skal bruges, hvordan de bruges og hvorfor de bruges. Det kan være en smule overvældende og I kan derfor i denne artikel hente en smule hjælp.

Det er vigtigt at finde det helt rigtige

Som forældre er det ikke bare lige at gå ud og købe et eller andet, man ønsker uden tvivl det bedste for ens barn. Når man i forvejen er grøn på området kan det godt virke lidt uoverskueligt da der er mange ting man lige pludselig skal investere i.

Netop fordi I ikke bare går ud og køber, men gerne lige vil have det hele på plads inden, så kan de små indkøb som for eksempel køb af sutter godt gå hen og blive en lidt længere proces end forventet. De findes både i forskellige størrelser og former, men de findes også i forskellige materialer og derfor kan det godt blive lidt svært at vælge den helt rigtige sut til jeres baby.

Der findes mange forskellige sutter – i sidste ende er det babyen der vælger

Babyer er alle forskellige og derfor er der ikke én sut der er rigtig. Det er også derfor der ikke er en decideret “facitliste” for, hvilke ting man skal købe. Men du kan uden tvivl hente inspiration så du får købt det rigtige.

I forhold til sutter kan det godt være lidt svært, da der findes så mange, men i sidste ende er det den lille ny der vurdere, hvilken sut den vil have – og om den overhovedet vil have en sut. Det anbefales at runde suttehoveder bliver brugt til børn der ammer, da denne form imiterer brystvorten bedst. Anbefalingen til flaskebørn er at der bliver brugt flade suttehoveder.

Materialer er der også mange af, her kan du med fordel gå efter dine egne præferencer. Du kan læse mere om sutter, samt finde den helt rigtige hos MamaMilla. De har et stort udvalg af Bibs sutter, hvor du uden tvivl vil kunne finde den helt rigtige sut til den lille ny.