Overvejer du en ballonklovn til børnefødselsdagen?

Posted by

En ballonklovn til en børnefødselsdag eller et andet arrangement, hvor der er mange børn, kan være sjov underholdning for børnene. Men der er en ting, som er en overvejelse værd, inden du vælger denne form for underholdning til børn.

En klovn er flere steder i for eksempel film fremstillet som uhyggelig eller farlig og kan derfor skræmme eller gøre børnene utrygge. Så det, der skulle være en sjov og spændende oplevelse for børn kan hurtigt blive til en ubehagelig situation med skræmte børn.

 

Sjovt i stedet for skræmmende

Det væsentlige ved en ballonklovn er, at han kan trylle almindelige aflange balloner om til alt fra sjove dyr til blandt andet en blomst eller et sværd. Det handler derfor mere om ballonerne og de spændende figurer, som de kan blive til og ikke så meget om, at det er en klovn, der udfører ballontricks.

Det er derfor en unødvendig risiko at løbe ved at vælge en ballonklovn, som potentielt kan gøre børnene bange eller utrygge. En mulighed for at undgå det skræmmende element, men stadig få sjov underholdning med balloner er ved at vælge en ballonmand i stedet for en ballonklovn.

 

Balloner og børn

Ved at vælge en ballonmand i stedet for en ballonklovn, er du derfor sikret hyggelige og trygge rammer omkring oplevelsen. Samtidig med, at du får alt det sjove og spændende ved udformningen af sjove figurer med balloner.

Det er derfor et valg, der sikrer, at børnene til fødselsdagen eller arrangementet stadig får den sjove oplevelse som med en ballonklovn, men uden, at nogen bliver utrygge eller bange.

 

God underholdning og sjov leg

Så med et lige så godt og sjovt alternativ til en ballonklovn får du samme gode oplevelse for børnene samt muligheden for, at de alle sammen får det ballondyr eller figur, som de ønsker sig.

Det kan ligeledes være genstand for mange timers leg efterfølgende. Hvilket blot er endnu en god grund til, at en ballonkunstner er en god og sjov ide til for eksempel en børnefødselsdag. Giv derfor børnene en god oplevelse med et godt alternativ til en skræmmende ballonklovn.