Skal familien forøges i 2021?

Posted by

Der er meget, der skal være styr på, hvis I har en forventning om at en familieforøgelse i 2021. Er det første barn, skal der købes udstyr og jeres bolig skal gøres klar til et lille nyt menneske. Har I allerede børn, så skal der måske indrettes endnu et børneværelse eller måske skal I ansætte en barnepige, der kan tage sig af jeres andre børn. Læs med her og få nogle gode tips til, hvordan I kan blive lidt mere klar eller måske helt undgå en familieforøgelse.

Køb brugt og spar penge

Det er bare dyrt at få børn. Mange oplever at opsparingen lige så stille smuldrer væk, når børnene ankommer. Der skal købes alt fra puslebord og barnevogn til bleer og babymad. Bare tanken om alt det, der skal købes, kan tage pusten fra enhver. Heldigvis er det i dag blevet supernemt at online, og så kan du endda købe brugt. Så gør du noget godt for klimaet og sparer penge samtidig. Flere apps, som du kan hente ned på din smartphone, lader dig sidde og shoppe i ro og mag, når det passer dig. Mange genbrugsbutikker har også fået øjnene op for småbørnsfamilierne og er gode til at sortere og samle det gode børnetøj og babyudstyr, så det er nemt at finde i butikkerne.

Saml sammen og saml gratis
Rigtig mange af de større baby- og børnebutikker har også den service, at man op til fødslen kan samle udstyr sammen i butikken. Det kan man gøre på én gang eller over flere dage. Det er en super service, og man behøver først at hente tingene, når barnet er født. Rigtig mange supermarkeder, babybrands og butikker tilbyder også gratis babyudstyr til nybagte forældre. Det er bare at spørge dig for og samle sammen. Tit får man prøver på bleer, babymad og lignende og har mulighed for at prøve produkterne, før man køber dem.

Ikke helt klar til familieforøgelse?

Ja, der er mange ting der skal være styr på. Er du endnu ikke helt klar, så bør du sikre dig mod en uventet familieforøgelse. Der findes heldigvis mange måder man kan sikre sig mod en uventet graviditet i dag: P-stave, spiraler, p-piller, stå af i Roskilde med mere. Det er dog stadig kondomet, som er mest sikker mod graviditet, så sørg for altid at have på lager, når lysten kommer over jer.