Vælg den bedste bæresele

Posted by

Når du skal rundt med din baby, enten på gåtur eller til sammenkomster, så er det ikke altid en klapvogn, der er det bedste valg. Det gælder også udflugter og ferier – nogle steder kan det være for svært at få en klapvogn med, og så er en bæresele bare dit bedste bud! Det kan også hurtigt blive hårdt at bære barnet i armene, og det vil trætte dine arme og gør din baby irriteret.

Derfor bør du anskaffe dig en bæresele! En bæresele holder dit barn fastspændt foran dig, så du kan have hænderne fri og ikke får ondt i arme eller skuldre. Og den bedste bæresele, du kan få, er selvfølgelig en ergonomisk én!

Hvad er en ergonomisk bæresele?

En ergonomisk bæresele giver både dig og dit barn den støtte, I har brug for. Du slipper for ondt i skuldre, ryg og arme, mens din baby sidder godt tilpas, fastspændt til dit bryst, uden at blive mast eller klemt.

Med en ergonomisk bæresele vender dit barn udad, så andre kan sige hej, og de kan se, hvad der foregår. En ergonomisk bæresele tillader jer begge at bevæge jer uden de store hindringer, og du kan passe på dig selv og dit barn på én gang!

Men det er kun de fysiske fordele ved en ergonomisk bæresele; bæreselen i sig selv giver også godt til både forælder og barn!

Du kan købe en ergonomisk bæresele her: https://sneglehuset.com/produkter/ergobaby-360-baeresele-ergonomisk/.

Fysisk kontakt

Fysisk kontakt er en af de få måder, babyer og små børn kan kommunikere med, foruden skrig og gråd. Børn kan blive beroliget af at høre deres mor eller fars hjertebanken, og de kan slappe mere af via tæt kontakt.

Derfor er en bæresele god til at transportere børn i, såfremt det er kortere tid af gangen. Det er nemt at give babyen opmærksomhed og tale til dem, og så længe de ikke bliver overstimulerede af det, der foregår omkring dem, kan det blive helt fornøjeligt at have dem med rundt omkring!

En ergonomisk bæresele giver den nødvendige støtte, men barnet skal ikke sidde deri for længe. Det kan forårsage irritation og hysteri. Hvis dit barn begynder at blive uroligt, så tag dem op og giv dem øjenkontakt og direkte opmærksomhed, indtil de falder lidt ned. Når du er ude blandt andre, er det trods alt bedst at føje dem.

Værd at huske

En ergonomisk bæresele, eller en hvilken som helst bæresele for den sags skyld, er ikke det samme som en barne- eller klapvogn. Du kan ikke lade barnet sidde deri hele dagen: De vil blive irriterede og i værste tilfælde hysteriske.

Du skal desuden huske at lytte til din egen krop. Et barn fastspændt til brystet skaber en ikke umærkbar vægtfordeling, der godt kan genere i længden, selvom bæreselen er beregnet til at aflaste. Hvis din krop begynder at beklage sig, bør du bede din partner om at overtage, eller hvis du kan, så sæt dit barn ned og lad jer begge få en pause.