Tre steder, hvor I kan opdatere børnegarderoberne institutionen

Posted by

Står du og din institution overfor en udskiftning af de gamle garderober i jeres institution, vuggestue eller børnehave? Ja så er der mange beslutninger at tage. En garderobe i en institution er det første børnene møder, når de afleveres om morgenen. Derfor er det vigtigt, at det er indbydende og børnene har lyst til at blive afleveret der. Det skal være et sted, der byder velkommen, er fuld af farver og leg og indbyder til en kreativ dag for børnene. Det kan dog være svært at finde de helt rigtige børnegarderober, men du kan følge dette link og få en masse inspiration og gode råd til, hvad du og din institution kan gøre.

En børnegarderobe der passer perfekt til jer

Skal i have ny garderobe til børnene, ja, så er der masser af valg at foretage. Hvordan får man plads til overtøj, støvler, skiftetøj, huer og vanter samt legesager og andre ting, børnene tager med sig. Kolon.dk har et bredt udvalg af garderober til de mindste og tilbyder dig en masse god inspiration hertil. Kolon er et dansk mærke, som har mange års erfaring med at skabe solide og praktiske løsninger til institutioner. De lægger særlig vægt på at skabe rum og plads til børnenes behov, og skaber børnegarderober med praktiske løsninger efter mål og behov.

Gode opdateringer til garderoberne

Når du derfor skal opdatere din institutions børnegarderober, ja, så kan eksempelvis en lille rum med låge være en god idé. Her kan man eksempelvis gemme huer og vanter væk, således det ikke forsvinder blot alt overtøjet. Det kan også være et rum forældrene kan bruge til at gemme mindre ting væk, som ikke skal blive væk. Derudover kan du med fordel få garderoberne skræddersyet efter mål, således du måske kan passe flere garderober ind i rummet, eller der skabes rum i hjørner og både på for og bagside. Det er altså en måde at udnytte dine kvadratmeter godt. Slutteligt ja så kan det være en god idé at tale med forældrene om, hvor i garderoben skoletasken skal være.

Personliggør børnegarderoben

Endvidere kan du vælge at personliggøre skabene. Du kan opfordre forældrene til at hænge billeder op af dem selv og børnene, måske endda nogle tegninger eller andet, således det er hyggeligt, og de føler de har forældrene med. Mulighederne er mange så tjek linket ud allerede i dag.