Uundværlig Pokemon mapper til alle pokemon fans der samler på pokemon kort

Posted by

Har du en pokemon fans i familien er en pokemon mappe helt uundværlig til at samle alle sine pokemonkort i god og sikker beholdning. Med en pokemon mappe er der altid styr på de dyrebare pokemonkort, som der bliver købt/byttet og samlet i løbet af året. En pokemonmappe er et must for enhver pokemon fan så kortene ikke bliver ødelagt ved bare at lægge i en skuffe.

Vi har pokemonmapper i mange størrelser og design. Du finder f.eks på vores webshop mapper i forskellige størrelser.  Du ka finde dem i A5, A4 og ringbind med lommer.

Der findes mapper til 80 kort, 180 kort, 360 kort og 252 kort med fine pokemon motiver på forsiden. Vælger du et ringbind med lommer, er det muligt at tilkøbe flere løse lommer efterhånden som der bliver brug for flere lommer, når samlingen af pokemonkort vokser.

Køb evt. en stor A4 mappe med pladstil 180 eller 360 kort, til kort man gerne vil gemme og en lille A5 pokemonmappe til kort der er til bytning. Børn elsker at bytte kort med pokemon vennerne.

Hos Farmorsoutlets har vi et bredt sortiment af produkter og legetøj fra det verdenskendte mærke Pokemon. Pokemon er et eventyrunivers skabt af spildesigneren Satoshi Tajiri i samarbejde med den japanske spiludvikler Nintendo. Vores store udvalg af Pokemon omfatter blandt andet pokemonmapper med plads til 80, 180 eller 360 pokemonkort vi har også pokemon ringbind hvor der kan sættes ekstra pokemonlommer ind, så man kan samle alle sine pokemonkort i en stor mappe. Pokemon blev første gang lanceret i 1995 i Japan og har siden bredt sig til hele verden og er vel nok sagtens et af de mest udholdende legetøjsmærker i nyere tid. Utroligt mange børn har haft berøring med Pokemon igennem deres opvækst de seneste 20 år og det velkendte mærke ser ikke ud til at blive mindre populært som årene går. En af de ting der gør at Pokemon bliver ved med at være så populært blandt børn er den fantasifuldhed som skal til for at lege med denne type legetøj og forestille sig væsnernes livlighed i virkeligheden

Hvordan spiller jeg med Pokemon kort?

Der findes 11 forskellige slags Pokemon kort, hvor nogen er monstre og andre er elementer som ild, vand og lyn. Disse energi kort er meget udbredte, og derfor ikke et samlerobjekt. Dog er energi kortet et af de vigtigste, når man dyster mod hinanden i Pokemon. Hvert et angreb koster nemlig energi, og energi kortet giver fornyet energi.

Når du samler på Pokemon kort, er det først og fremmest sjovest, hvis du kender Pokemon-fortællingen. På den måde lærer du hver en Pokemon at kende. Der findes mere end 11.000 unikke kort og der kommer hele tiden nye kort og mapper til. Det er især de originale 150 Pokemon kort, der er eftertragtede samlerobjekter, hvis de er i god stand. Herefter kommer glimmerkort og EX, der er Pokemons med ekstra angreb. Senere er der kommet Pokemon GX. GX står for ‘Generation Next’, altså den nye generation Pokemon kort.

Hvordan samler jeg på Pokemon kort i 2020?

Udover at have sjældne kort, er det vigtigste for en Pokemon-samler at have en mappe til sine kort. Pokemon mapper har små gennemsigtige plastiklommer, der beskytter kortet, samtidig med at det kan blive vist til vennerne. Mappen er vigtig for samlere af flere årsager.

Når man samler Pokemon kort kan man nemlig grundlæggende vælge mellem to ting; at køre solo og samle alene, eller samle sammen med sine venner. Når man skal overtale en ven til at samle sammen, og vennen har Charizard, Lugia og andre sjældne Pokemon kort i sin samling, skal man også selv have en god samling. Der er en Pokemon mapper en smart måde at give et hurtigt overblik over sin samling. Vælger din ven at sige ja til at samle sammen, har I pludselig en meget stærkere samling – sammen.

Kort, mapper, figurer og andet legetøj fra Pokemon-serien kan du finde hos Farmors Outlet. Tjek vores side ud – vi har et kæmpe udvalg, da Pokemon også er en af vores yndlings-hobbyer!

Ønskes det, at Pokemon verdenen bliver kombineret med brætspil fra andre fantasiverdener, er der masser muligheder med børnespil. Sammen kan det hjælpe med at styrke børnenes fantasi, som vil hjælpe senere i fremtiden.

Jeg er E-mærket, hvilket er din sikkerhed for sikker nethandel.